Make no mistake – svipsere kan smage fremragende!

Fangede lige et guldkorn fra DR2s program Nak og Æd med kogemanden Kirk.

“Du kan ikke lave fejl, når du laver mad. Du ender bare et andet sted.”
Nikolaj Kirk, i ‘Nak og æd’ på DR2

Sådan! Det er en holdning til mad, jeg kan forstå. For sådan går det nogle gange, når man går i køkkenet. Og det er bestemt ikke altid et ringere sted, man ender. Faktisk kan små svipsere give smagfulde åbenbaringer. Tag bare det lille æble-vidunder Tarte Tatin, der efter sigende blev opfundet af søstrene Tatin ved lidt af et tilfælde. Kombinationen af æbler og varm karamel gjorde da verden rigere, hvis du spørger mig.

This entry was posted in Madtanker and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>