En cookbook-shopaholics bekendelser

Glæder mig til at fordybe mig i Niki Segnits The Flavour Thesaurus

Det er meget pudseløjerligt! Hver gang jeg går på amazon for at bestille faglitteratur til mit speciale eller købe boggaver til familie og venner, så ligger der altid mindst to kogebøger i forsendelsen, når jeg modtager den. Mystisk!

Sidste gang, der dumpede bøger ind ad brevsprækken, kom denne lille fine sag med. Den er skrevet af Niki Segnit og hedder The Flavour Thessaurus. Det er et opslagsværk over en lang række ingredienser, og i bogen beskrives det, hvordan de kan kombineres på alle mulige tænkelige måder. For eksempel skulle blomkål og chokolade være ret pikant sammen. Det samme skulle agurk og kommen samt rødbede og kokos. Bogen er altså en perfekt legekammerat i køkkenet, hvis man gerne vil udforske nye smagsuniverser og udvikle sine egne opskrifter.

Jeg glæder mig til at komme i gang – og jeg skal selvfølgelig nok vise mine eksperimenter her på bloggen.

Ligger du inde med en utraditionel kombination af ingredienser, så vil jeg rigtig gerne høre om det.

This entry was posted in Kogebøger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>