Oh so delicious!

Eeeeeeeelsker udenlandske madblade! Foto: Delicious

Når jeg rejser, benytter jeg altid ventetiden i lufthavnen til at snuse rundt efter internationale madmagasiner. Et af de magasiner, der ofte ryger i rygsækken er Delicious, som både findes i en engelsk og australsk udgave.

Jeg plager også tit familie og venner om at tage den sidste nye udgave med hjem til mig. Min søster havde blandt andet dette fantastiske jubilæumsnummer med hjem til mig fra Australien. Det er godt nok et julenummer, men da australierne jo holder jul i flere 30 graders varme, er der flere af opskrifterne, som jeg glæder mig til at prøve, når vi forhåbentligt om ikke så længe får lidt varmere temperaturer herhjemme.

Hvilke madmagasiner går du efter, når du rejser?

This entry was posted in Madmagasiner and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>