Jeg ku’ godt drik’ en go’ kop kaffe

Masser af kaffe-inspiration i Ridehuset i Aarhus denne weekend. Foto: Lånt på google - sig til hvis det skal fjernes

Og det skal jeg da lige love for, at der var råd for i Ridehuset i Aarhus i dag.

Her stod Dansk Kaffeshow 2011 nemlig bag DM i Hjemmebarista, DM i Latte Art og DM i Barista. Ud over at suge en masse inspiration til sig fra de konkurrerende baristaer, kunne man også snuse rundt mellem en række stande, hvor der gavmildt blev langet smagsprøver på latte, espresso, cappuccino, kaffesirup og kaffelikør over disken.

Jeg fik en del inspiration med hjem. Godt nok er jeg endnu ikke den store hjemmebarista, men jeg elsker en rigtig god kop kaffe. Og jeg elsker smagen af kaffe – især i desserter. Jeg skal blandt andet eksperimentere med at lave en kardemommesirup, der kan pifte en almindelig kop kaffe gevaldigt op. Tror også siruppen vil være glimrende i te, is og over kager. En af hjemmebaristaerne, Steffen Friismose, lavede en signaturdrik med kokosmælk, espresse, chili og ingefær – den kombo må også bare prøves!

Vil du læse mere om kaffe, brygning og bønner, så kan jeg anbefale bloggen cafezinho.dk og The Coffee Collectives blog

Og så er det vist bare om at komme i gang med at riste den bønne!

This entry was posted in Inspiration and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>