Dårende dejlige Londonkager

Syndigt kageorgie fra Hummingbird Bakery i London - lige til at lave i dit eget køkken. Oh happy day! Foto: Mathias

Min skønne veninde har foræret mig denne labre kagebagebog – naturligvis med den klausul, at jeg skulle fabrikere en af de skønne desserter specielt til hende :-)

Der er tale om bogen ‘The Hummingbird Bakery Kagebog’. En virkelig laber bagebog med opskrifter fra den kendte kageshop The Hummingbird Bakery i London, hvis fans tæller celebrities som Gwyneth Paltrow.

Her finder du de hvinende søde cupcakes, massive brownies, saftige muffins, sprøde tærter, knasende cookies og kitchede cheesecakes. Opskrifterne er nemme at gå til – og dem, jeg har prøvet indtil nu, er blevet virkelig vellykkede.

Jeg kan blandt andet anbefale cookies med pekannødder og chokolade og cupcakes med kokos og ananas. Har endnu ikke fået bagt en kage til min veninde – jeg overvejer stadig, om jeg skal gå all american med marshmallow-cupcakes eller måske kreere den trefarvede cheesecake-brownie med hindbær. Men blåbærkagen med tyk flødeostglasur ser nu heller ikke helt ueffen ud.

This entry was posted in Dessert, Kager, Kogebøger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>