Mere hip end hippie

Yndlingskogebogen lige pt. Heidi Swansons 'Super Natural Every Day' er fyldt med lækre opskrifter, der er til at gå til midt i hverdagen.

Det er som om, der går kogebog i den her på bloggen… Men jeg må altså lige knytte et par ord til denne bog, for den har været længe ventet.

Allerede for et par måneder siden skrev jeg mig op til et eksemplar på amazon, og for en uges tid siden, lå den så endelig i min postkasse.

Det drejer sig om Heidi Swansons nyeste kogebog ‘Super natural every day’, der er efterfølgeren til den populære ‘Super natural Cooking’.Det lyder helligt, men det er det ikke. Eller næsten ikke… For jo, der er tale om en vegetarisk kogebog med fokus på god mad af naturlige råvarer. Men efter min mening er Heidi Swanson altså mere hip end hippie. Smagen går hun ikke på kompromis med. Kræver det smør, sukker eller creme fraiche at få smagsløgene til at græde af glæde, så er det det, der skal til. Og sådan en tilgang kan jeg altså godt lide. Det er dejligt at være sund, men det SKAL altså smage godt at være det.

Retterne er fyldige, aromatiske og helstøbte. Jeg tænker faktisk slet ikke over, at det er vegetarmad, men mere på hvornår jeg kan få tid til at kokkerere det hele i mit eget køkken.

Som en ekstra, men meget vigtig bonus er bogen illustreret med smukke fotos, hvoraf Heidi Swanson selv har taget de fleste. Derudover er begge bøger spækket med tips til, hvordan man opbygger et forråd af sunde, naturlige råvarer og anvender dem i praksis.

Du kan også tjekke Heidi Swanson og hendes kokkerier ud på hendes blog 101 cookbooks, som jeg flittigt frekventerer!

This entry was posted in Inspiration, Kogebøger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>