Vi prøver igen…

 

Sommeren har budt på mange saftige sommersalater som denne med søde tomater, skarpe og sprøde rødløg, cremet feta og en ordentlig håndfuld oliven. Dertil olie, havsalt og lidt fine, små timianblomster. Der er stadig gode tomater at få lidt endnu, så du kan stadig bide dig fast i sommeren lidt endnu, selvom kalenderen melder om efterår. Foto: Mathias

Sommeren på bloggen druknede – ikke i regn – men i specialeskrivning, jobsøgning og freelancearbejde. Men nu forsøger jeg at puste lidt liv i Madmolevitten igen.

Der er sket lidt ændringer i mit liv – basen i Århus er i hverdagen skiftet ud med Bruxelles, hvor jeg har fået et nyt og spændende arbejde. Det er nu ikke noget dårligt valg for en foodie som mig at bytte Århus ud med Bruxelles for en stund, for byen bugner med gode restauranter, og så er Belgien jo verdensberømt for sin øl og chokolade – og med rette! Dertil kommer de allestedsnærværende pommes frites med mayo, moules frites og den buttede belgiske vaffel. Men mere om det senere her på bloggen ;-)

This entry was posted in Dessert, Inspiration, Madtanker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>