Et godt link: Få fod på råvarerne

Mit yndligsmadblad i Danmark findes nu også på nettet - og det er en guldgrube af opskrifter, nyheder og madviden. Foto: Mad&Venner

Mad&Venner er uden tvivl mit yndlingsmadblad herhjemme. De har netop lanceret deres nye hjemmeside, som er fyldt med lækre opskrifter, vintests og et meget omfattende råvareleksikon.

Her kan man gå på opdagelse i flere hundrede forskellige råvarer og få et overblik over, hvilke råvarer der er i sæson lige nu. Der er beskrivelser af gængse kendinge som jordbær og lammekød, men også af mere eksotiske ingredienser som okra og galangarod. Ved hver ingrediens er der tips til anvendelse og opbevaring. Men det virkeligt fede er, at råvareleksikonet er koblet op med MAD&Venners opskriftssamling, så man under ‘Makrel’ får adgang til alle magasinets opskrifter med makrel. Man kan også tilføje sine egne opskrifter.

Jeg har selv bidraget til nogle af artiklerne om råvarerne, så jeg er ikke helt uvildig. Men sådan i al beskedenhed, så synes jeg, resultatet er ret godt.

MAD&Venner står sammen med Uno Form også bag en app sprængfyldt med opskrifter. Den er let og overskuelig at bruge. Og så er den gratis!

Kender du gode foodie-links eller -apps?

 

This entry was posted in Inspiration, Madmagasiner and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>